Stel, u wilt een pinautomaat kopen. De keuze van een pinautomaat hangt af van de omstandigheden waarin u deze gaat gebruiken. Zo zijn er budgetautomaten, speciaal voor ondernemers die maar af en toe pinnen, maar er zijn ook machines die meer mogelijkheden hebben, zoals pinnen via wifi (draadloos internet) door uw hele bedrijf, pinnen met een directe koppeling aan uw kassasysteem of mobiel via 4G/GPRS door heel Nederland. U heeft bij ons een directe koppeling van uw bankautomaat aan uw rekeningnummer. De transactie staat uiterlijk de volgende werkdag op uw bankrekening. Geen omzwervingen van geld maar een directe koppeling tussen uw pinautomaat en uw rekening.

Altijd doorwerken

Complete serviceverzekering op uw automaat: € 150,- per jaar. Inclusief alle onderdelen, uurloon, helpdesk, voorrijden, service en vervangende pinautomaat bij niet kunnen repareren binnen 8 werkuren. 

De kosten overzichtelijk

Een pinautomaat kopen is een grote stap, daarom doen wij er alles aan om de kosten helder te houden. Abonnement per maand € 7,95. Incl. alle rapportages, updates van de software en parameterbeheer. Elders vaak apart berekend.

  • Kosten per betaling: € 0,065. Bij meer dan 1000 transacties per maand kunnen wij nog scherpere tarieven voor u opvragen. Laat ons uw gemiddelde volume weten en we kunnen een aanbieding maken speciaal voor u. Dit doen wij altijd in overleg met de maatschappij.
  • Geen dure bundels of overige kosten.
pinautomaat kopen? Pincentrum adviseert u!

Pinautomaat kopen? Dan heeft u Pinrollen nodig!

Wij kunnen u zeer voordelig pinrollen leveren, direct vanuit het fullfillmentcenter van de fabrikant, vandaag besteld voor 15:00 uur is morgen in huis.

Zoals u ziet proberen we de zaken zo helder mogelijk voor te stellen. Wat bij “anderen” vaak zo vaag mogelijk gehouden wordt. Geen vreemde of verborgen voorwaarden, gewoon direct uw eigen pinautomaat met een voordelige betaalovereenkomst.

Liever één van onze medewerkers spreken? Bel 079-7170707 of kom langs in de showroom.